Snart skal Samnangers beste løpere kåres – husk å melde deg på SM!

Posted by Samnanger IL on 27. Mar 2022

Årets viktigste og gøyeste renn er rett rundt hjørne, nemlig Samnangermeisterskapet. Rennet blir arrangert kommende søndag 3. April og går i fristil.

SM har for vane å tiltrekke seg mange løpere som kanskje bare går dette rennet. Det er først og fremst et sosialt arrangement med høy trivselsfaktor. Det er også litt seriøst, for SM er jo kampen om å blir Samnangers beste langrennsløper!

Som vanlig starter alle i de eldste klassene i en og samme fellesstart (både kvinner og menn – de som går 3km og over). fellesstarten har starttid 12:30. Det er viktig at alle som er med har hentet startnummer og brikke i god tid før løpet.

Kl. 12:00 gå første start for barna. Her er det enkeltstart som gjelder og det vi bli klassevis start med de yngste først. Alle barna som deltar vil få premie!

De siste årene har vi gått over til digital påmelding. Dette gjør det mye enklere og effektivt å arrangere skirenn. Påmelding foregår derfor via min idrett. Har du ikke min idrett eller har problemer med påmeldingen, kan du kontakte trudetysgmail.com, eller ringe Vigleik – 918 17 428.

Link til påmelding via min idrett.

Ingrid Tysseland og Sondre Tysseland er forsvarende mestere i seniorklassen.

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med. Det blir åpen kiosk og musikk/speaker. Etter målgan blir det premiering.

Forholdene er gode og vi ser frem til et flott arrangement!


Comments

Logg inn for å skrive en kommentar.