Aktiviteter i regi av Samnanger IL avlyst - Nå dekker barneidrettsforsikringen også egentrening

Posted by Samnanger IL on 24. Mar 2020

I dag forlenget myndighetene i ytterligere to uker tiltakene for å begrense smittespredningen av koronaviruset. Det vil si at alle treninger og arrangement i regi av Norges idrettsforbund/Samnanger idrettslag er avlyst de neste to ukene også. Jeg legger her ut to relevante innlegg fra idrettsforbundet. Det er viktig at alle holder seg litt i aktivitet men med minimal sosial omgang. Maksimum 5 personer samlet som ikke er fra samme husstand. Minner også om at barneidrettsforsikringen som alle medlemmer i NIF har gjelder også denne perioden. Ellers er det verdt å merke seg at NIF ønsker å kartlegge hvor mye idrettslagene taper av inntekter denne perioden. Kan dette meldes inn til meg eller andre i hovudstyret.

Nr: 92626175
E-post: tor.vilhelm.tysseland@gmail.com

La oss alle stå sammen å oppmuntre hverandre så godt vi kan denne tiden. Så håper vi at det ikke blir altfor lenge til vi kan samles til idrettslige aktiviteter igjen.

Hilsen Tor Vilhelm Tysseland Leiar i Samnanger idrettslag.


https://www.idrettsforbundet.no/

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/na-dekker-barneidrettsforsikringen-ogsa-egentrening/ 

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet-ber-alle-idrettslag-registrere-okonomiske-konsekvenser-av-koronaviruset/


Comments

Logg inn for å skrive en kommentar.