Endeleg er me klar til å ta i mot ordrar på klubbkolleksjon for Samnanger IL! Frist 30 januar!

Posted by Samnanger IL on 20. Jan 2022

Klubbkolleksjon
Endeleg er me klar til å ta i mot ordrar på klubbkolleksjon for Samnanger IL!
Me sel jakker, bukser, T-skjorter og singlet, alt i topp kvalitet frå Bjørn Dæhlie. Betalande medlemmar får god rabatt på jakker og T-skjorter, så du sparar inn medlemskontingenten ved å kjøpe eitt rabattert plagg. 
Frist for å bestille er søndag 30. januar
Me har fått eit utval produkt de kan prøve for å finne rett storleik, og det vert prøvetime på biblioteket torsdag 27. januar kl. 18-20 og laurdag 29. januar kl. 10-12. Levering er venta rundt påske. 
Bruk bestillingskjema: https://forms.gle/TJ46wyaiZ48G7BN58 om du ynskjer å handle. 
Spørsmål kan rettast til Per Arne Aadland, perarne.aadland@gmail.comDigitalt årsmøte i Sananger idrettslag - Tirsdag 2.juni 2020 kl 19 på "Teams".

Posted by Samnanger IL on 2. Jun 2020

Vanlege årsmøtesaker.
Saker må meldas styret før 12.mai.
Da det er digitalt møte må me ha påmelding.
Me hjelper til med praktisk tilrettelegging for alle som ønsker det. Både utstyr og rettleing.
Ta kontakt med Tor Vilhelm Tysseland 92626175/ tor.vilhelm.tysseland@gmail.com.

Hilsen styret i Samnanger idrettslagÅpner ikkje opp for noko organisert trening

Posted by Samnanger IL on 7. Apr 2020

På bakgrunn av at det har vore noko uklart om idretten skal lempa litt på kravet om absolutt forbud mot organisert trening kjem her bekreftande beskjed. Kommunelegen og styret i SIL har saman med råd frå Norges idrettsforbund og Norges fotballforbund blitt einige om at me ikkje åpner opp for noko organisert trening før tidligst etter påske. Nye retningslinjer blir gitt når me har har fått nye retningslinjer frå myndighetene.
Ellers viser me til råd frå myndighetene om maks fem personer samla og to meters avstand og øvrige smittevernsregler hvis folk vil trena litt på egenhånd.
SIL ønsker ellers ein god påske til alle i denne spesielle tida.

Tor Vilhelm Tysseland
Leiar i Samnanger idrettslagAktiviteter i regi av Samnanger IL avlyst - Nå dekker barneidrettsforsikringen også egentrening

Posted by Samnanger IL on 24. Mar 2020

I dag forlenget myndighetene i ytterligere to uker tiltakene for å begrense smittespredningen av koronaviruset. Det vil si at alle treninger og arrangement i regi av Norges idrettsforbund/Samnanger idrettslag er avlyst de neste to ukene også. Jeg legger her ut to relevante innlegg fra idrettsforbundet. Det er viktig at alle holder seg litt i aktivitet men med minimal sosial omgang. Maksimum 5 personer samlet som ikke er fra samme husstand. Minner også om at barneidrettsforsikringen som alle medlemmer i NIF har gjelder også denne perioden. Ellers er det verdt å merke seg at NIF ønsker å kartlegge hvor mye idrettslagene taper av inntekter denne perioden. Kan dette meldes inn til meg eller andre i hovudstyret.

Nr: 92626175
E-post: tor.vilhelm.tysseland@gmail.com

La oss alle stå sammen å oppmuntre hverandre så godt vi kan denne tiden. Så håper vi at det ikke blir altfor lenge til vi kan samles til idrettslige aktiviteter igjen.

Hilsen Tor Vilhelm Tysseland Leiar i Samnanger idrettslag.


https://www.idrettsforbundet.no/

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/na-dekker-barneidrettsforsikringen-ogsa-egentrening/ 

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet-ber-alle-idrettslag-registrere-okonomiske-konsekvenser-av-koronaviruset/